Nieuws

Prijswinnaars Open Huis

Kleurwedstrijd

Tijdens het Open Huis heeft Autoschade Pippel een kleurwedstrijd georganiseerd.

Door de vele mooie inzendingen heeft de jury lang moeten wikken en wegen om een winnaar te kiezen.

 

De winnaar van de hoofdprijs is geworden:  Barteld uit Brakel (11 jaar)

Naast de mooie kleurkeuze en het netjes binnen de lijntjes kleuren had hij de kleurplaat uitgebeeld als een tablet en dit vond de jury origineel en doorslaggevend voor de hoofdprijs.

WinnendeKleurplaat

 

De troostprijzen in verschillende leeftijdscategorieën gaan naar de volgende deelnemers:

Xanne uit Brakel (8 jaar)

Julian uit Andel (5jaar)

Laurens uit Andel (3 jaar)

Bram uit Kerkdriel (1.9 jaar)

 

Raad het schadebedrag

Naast de kleurwedstrijd was er een wedstrijd om het juiste schadebedrag te raden.

Het exacte schadebedrag van de Peugeot 108 was  € 2529.31 incl. btw.

2 deelnemers hadden een bedrag van € 2500,- geraden en dit was het bedrag wat het exacte schadebedrag het meest benaderden.

De jury heeft besloten om voor deze gedeelde eerste plaats, niet één maar twee prijzen uit te loven.

De prijswinnaars kunnen kiezen uit:  een behandeling bij een schoonheidsspecialiste, een anti-slip cursus of een ASUS MeMo pad 7 Tablet.

 

De prijswinnaars zijn:   

Dhr.  Perdon uit Culemborg

 

Mevr. van Tuijl uit Brakel

 

De prijswinnaars krijgen persoonlijk een bericht.

 

Pippel Hiqure gecertificeerd

HIQURE: de nieuwe productnorm voor autoschadeherstel De auto van tegenwoordig bevat steeds meer elektronica en wordt daarmee steeds complexer. Wanneer u schade rijdt, is de kans groot dat bepaalde elektronische componenten niet meer werken. Bij elektronische componenten moet u bijvoorbeeld denken aan parkeersensoren, automatische deurvergrendeling en aircosystemen. Het herstellen van autoschade omvat tegenwoordig dus veel meer dan alleen het verwijderen van een deuk of het overspuiten van beschadigde lakdelen. Dat zorgt ervoor dat een autoschadetechnicus vandaag de dag onmisbaar is in het autoschadeherstelbedrijf. Maar ook door de groei van het aantal veiligheidssystemen en de intrede van moderne staalsoorten en andere carrosseriematerialen wordt een hoger niveau van schadeherstel gevraagd. Om die reden heeft de autoschadeherstelbranche HIQURE in het leven geroepen: de productnorm voor autoschadeherstel.

HIQURE staat voor High Quality Repair en is de nieuwe productnorm voor autoschadeherstel. HIQURE is het kwaliteitszorgsysteem dat in tegenstelling tot andere kwaliteitssystemen expliciet de reparatiekwaliteit borgt. Daarnaast heeft HIQURE als doel de gebruiksveiligheid van het herstelde voertuig voor inzittenden en omstanders te waarborgen.

Als een schadeherstelbedrijf volgens HIQURE werkt betekent dat dat het bedrijf herstelt volgens de geldende procedures en adviezen in combinatie met het borgen van de diverse stappen in het schadeherstelproces. Dat begint en eindigt met het uitlezen van het voertuig met behulp van diagnoseapparatuur. Bij aanvang draagt dit bij aan een snelle schadediagnose en na herstel geeft het u de zekerheid dat uw voertuig weer functioneel met werkende veiligheidssystemen aan u als klant wordt afgeleverd. Zo kunt u weer veilig de weg op.

Voor meer informatie over HIQURE kunt u terecht op www.hiqure.nl

Verbouwing receptie afgerond

De verbouwing van de receptie, kantoren, toilet kantine zijn zo goed als afgerond

foto receptie1

In september is men begonnen met een grote ingrijpende verbouwing.

Dit was ook nodig om aan de huidige hoge kwaliteitsnormen te kunnen blijven voldoen.